Loader

מתכון מרכיבים: רוזמרין

עלי סיגר במילוי בשר טחון וגרגרי חומוס

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

בהמשך ישיר למתכון של הכנת עלי הסיגר (למתכון לחצו כאן) ללא גלוטן, נכין מלית מיוחדת הכוללת בשר טחון בשילוב גרגרי חומוס מבושלים ומעוכים והכל ללא גלוטן – מיותר לציין. כמובן שעלי הסיגר יכולים "לקבל" כל מילוי שרוצים ואפשר להכין מהם פסטלים במילוי תפו"א, אגרול בסגנון אסייתי, בוריק טריפוליטאי או כל ...

קראו עוד

לחמניות שום – ללא גלוטן

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

איטליה זה כאן וללא גלוטן – מיותר לציין 🙂 לחמניות שום נפלאות עם ניחוח משכר שפשוט כבשות כל אחד. גם במתכון זה, ניתן למצא אופן הכנה עם תערובת קמחים מסדרת "שי של הטבע" שהפעם השתמשתי בקמח דק או לערבב קמחי מקור באופן עצמאי. אז כן "שי של הטבע" או לא ...

קראו עוד
קיש בטטה ללא גלוטן

קיש בטטה וקיש ברוקולי של חגית שהם

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

והפעם חגית שהם פינקה אותנו בשני קישים ללא גלוטן. קיש בטטה וקיש ברוקולי. שני קישים שונים עם אותו הבצק, אותו המלית הנוזלית ותוספת של ברוקולי או בטטה שעושים את כל ההבדל בין קיש אחד למשנהו. לא ניסיתי, אבל מין הסתם אפשר להחליף את הבטטה או ברוקולי, בפטריות, כרובית, תרד, כרישה ...

קראו עוד
מחמצת בטטה ללא גלוטן

מחמצת בטטה ובצל

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

לחם מחמצת ללא גלוטן אינו שונה בהרבה מלחם מחמצת עם גלוטן. החמצמצות נמצאת שם, הפריכות גם וכמובן שמדובר במשהו טבעי לחלוטין ללא שמרים תעשייתיים או חומרים משמרים. גם כאן אפשר להשתולל עם תוספת טעמים והכוונה בל"השתולל" היא באמת להשתולל! תנו לדמיון לעבוד שעות נוספות. לחם מחמצת עם בטטה, בצל מטוגן ...

קראו עוד