Loader

מתכון מרכיבים: קמח טפיוקה

מיני עוגיות קינמון

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (2 / 5)

מיני עוגיות קינמון ללא גלוטן עוגיות חמאה קטנטנות עם קינמון, שכייף לזלול אותן עם קפה הפוך או תה. החסרון שלהן הוא שאתה אוכל ואוכל ואוכל ממש כמו גרעינים 🙂 בתאבון שי ללא גלוטן

קראו עוד

עוגיות סנדוויץ

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

עוגיות סנדוויץ ללא גלוטן עוגיות חמאה פריכות ונפלאות עם חור באמצע, ובמילוי ריבה שאנחנו אוהבים, אבקת סוכר והכי חשוב ללא גלוטן – מיותר לציין 🙂 שי ללא גלוטן

קראו עוד

קרמה קטלוניה

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

קרמה קטלנה שזה בעצם שמנת קטלאנית והוא בעצם אחיו התאום של הקרם בורלה. הקינוח, המכונה גם "קרם דה סנט ג'וספ", הינו מאכל מסורתי ליום יוסף הקדוש, הנחגג ב-19 מרץ. הקינוח מבוסס על קרם מבושל. לאחר הבישול הוא מקורר, ולפני הגשתו הוא מצופה בסוכר ונחשף לחום עליון גבוה ההופך את שכבת הסוכר לקרמל פריך. הוא מוגש ...

קראו עוד

קיש בטטה וקיש ברוקולי של חגית שהם

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

והפעם חגית שהם פינקה אותנו בשני קישים ללא גלוטן. קיש בטטה וקיש ברוקולי. שני קישים שונים עם אותו הבצק, אותו המלית הנוזלית ותוספת של ברוקולי או בטטה שעושים את כל ההבדל בין קיש אחד למשנהו. לא ניסיתי, אבל מין הסתם אפשר להחליף את הבטטה או ברוקולי, בפטריות, כרובית, תרד, כרישה ...

קראו עוד

מחמצת בטטה ובצל

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

לחם מחמצת ללא גלוטן אינו שונה בהרבה מלחם מחמצת עם גלוטן. החמצמצות נמצאת שם, הפריכות גם וכמובן שמדובר במשהו טבעי לחלוטין ללא שמרים תעשייתיים או חומרים משמרים. גם כאן אפשר להשתולל עם תוספת טעמים והכוונה בל"השתולל" היא באמת להשתולל! תנו לדמיון לעבוד שעות נוספות. לחם מחמצת עם בטטה, בצל מטוגן ...

קראו עוד

קרם שקדים אפוי עם אגסים ביין וקינמון

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

קינוח שנולד במקרה, בטעות…. הכנתי קדאיף אורז עם אגסים ביין, נגמרו לי קדאיף האורז וזה מה שיצא "מהשאריות"…. בתאבון שי ללא גלוטן  

קראו עוד

אגסים ביין עם קרם שקדים בסלסלת קדאיף אורז

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

את הקינוח הזה עושים במקור עם שיערות קדאיף. איטריות אורז דקות יחליפו את השיערות הקדאיף באופן מושלם, הם יצאו קריספיות, מתוקות, קלות לעיצוב ו…טעימות בטירוף. בנוסף ניתן להכין את הקינוח הזה בשתי גרסאות. האחת עם יין ואגסים והשניה עם מי סוכר, קינמון ואגסים או תפוחים. כמובן שגרסת היין טעימה יותר, ...

קראו עוד

מצה (עמילנים בלבד)

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

גרסה שלישית למצה ללא גלוטן וזאת הגרסה לאשכנזים…. צליאקים ספרדים יכולים להכין מצה מקמחי קטניות, צליאקים שאינם רגישים לשיבולת שועל יכולים להכין מצה מושלמת שעלייה ניתן גם לברך, מקמח שיבולת שועל. אתם שואלים, מה נשאר ליוצאי עדות אשכנז, בלי הקטניות ושיבולת השועל? מצה מתערובת קמחי עמילן. הטעם יוצא לא רע בכלל, ...

קראו עוד

עוגת שוקולד, אספרסו ו…סלק!

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

עוגת שוקולד ללא גלוטן תמיד נשמע נפלא, עוגת שוקולד אספרסו ללא גלוטן נשמע בכלל חגיגה. עוגת שוקולד, אספרסו וסלק?? סלק?! אכן כן, עוגה עם סלק אדום שאינו מורגש בטעם אבל בהחלט מורגש במרקם הנפלא הוא נותן לעוגה. הוא הופך אותה לקלילה, אוורירית ונימוחה בטירוף. יתרון נוסף שיש לסלק הוא, שהוא ...

קראו עוד

קלצונה ללא גלוטן

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

קלצונה ללא גלוטן הקלצונה המקורית כמובן עם גלוטן, אבל כאן הגרסה הלא פחות טובה והיא ללא הגלוטן – מיותר לציין. הקלצונה הוא בעצם פיצה מקופלת לשניים (המילה קלצונה מקורה במילה חיתול), כמו הפיצה גם כאן אין סוף אפשריות למילוי.הקלצונה האיטלקי האותנטי ממולא בבצל, חצילים, מוצרלה, עגבניות וכמובן שמן זית. אבל ...

קראו עוד