Loader

מתכון מרכיבים: קמח דק - שי של הטבע

בורקס – פיצה ללא גלוטן

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (5 / 5)

באו קצת נשבור את לבכם ונגלה את האמת על בורקס פיצה… מעבר לזה שמדובר בשילוב שחביב מאוד על ילדים, בוקרס פיצה הוא תוצאה של "עודפי הבצק" בתעשייה. הבדיחה אומרת שבתעשייה זורקים רק שני דברים, קליפות של ביצים ו… עובדים 🙁 , אז מה עושים עם בצק עלים שנשאר מהבורקס? מקפלים ...

קראו עוד

משה בתיבה

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (5 / 5)

משה בתיבה – מי לא גדל על המתכון הזה? אז גם כאן הגיעה הגרסה נטולת הגלוטן, אומנם ללא בצק עלים, אבל עם בצק שמכינים בעשר דקות עבודה. הבצק, ללא השמרים, קל מאוד ונוח לעבודה ולכן אנחנו יכולים לרדד אותו דק מאוד ולעטוף את הנקניקייה. כמו ביתר המתכונים גם כאן יש ...

קראו עוד

פראטה (בסיסית) ללא גלוטן

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (5 / 5)

הפראטה הוא לחם שטוח והיתרון שלו מבחינתנו, שהוא אינו זקוק לגלוטן כמו לחם רגיל היות ואין בו שימוש בשמרים והוא, כאמור, שטוח. הפראטה הוא לחם הודי ובין הלחמים ההודים השטוחים (כגון פורי וצ'אפטי) הוא העבה ועשיר ביותר. יתרון נוסף, זה קלות ההכנה. 10 דקות עבודה ויש לנו לחם שטוח טעים ...

קראו עוד
אמפנדס ללא גלוטן

אמפנדס ללא גלוטן

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

את המתכון הזה, אמפנדס ללא גלוטן, קיבלתי מיעל שחם. וזה מה שהיא כתבה לי: "אז אני מסתובבת עם ההודעה הזו בראש כבר כמה ימים וחייבת לשתף אותך! כבר כמה שנים שאני עוקבת (ומיישמת), את המתכונים המושלמים שלך!! תמיד אהבתי לאפות והגילוי של רגישות לגלוטן לפני שנים, פתח לי צוהר לעולם ...

קראו עוד

בורקס גבינה מבצק עלים ללא גלוטן

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

בצק עלים, עוד אחד מנפלאות המטבח…מאיזה מטבח זו בהחלט שאלה יפה. כולנו בטוחים שהבצק העלים נולד בצרפת, אבל לא. בצק העלים נולד כנראה אצל היוונים הקדמונים. אלא מה, אצל היוונים הבצק הופרד בעזרת שמנים, הצרפתים, כמו הצרפתים, שיפרו את בצק העלים באיזור המאה ה-18 כאשר הם הפרידו את העלים בחמאה ולא ...

קראו עוד

קיש צרפתי נפלא של עדי קאופמן

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

אז ככה, קוראים לי עדי קאופמן בת 34, בשלנית בייתית של אוכל צמחוני- בריאותי, וגם של חטאים קטנים וגדולים… ממשיכת השושלת האריסטוקרטית בת מעל 100 שנה של הבישול ההונגרי-רומני-ישראלי ואוהבת לפטפט על אוכל… לבלוג של עדי לחצו כאן וזה מה שעדי כתבה על הקמחים שלי…: את הקמח של שי של ...

קראו עוד

קערת לחם למרק או סלט – ללא גלוטן

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

קערת לחם למרק או סלט חגיגה אמיתית!!! מתי לאחרונה יצא לצליאקי לשתות מרק מקערת לחם ולא סתם לחם, לחם טרי, קראנצ' ובריא?מצחיק איך שהחיסרון של חולי הצליאק הפך להיות היתרון שלהם. איך הרגישות לגלוטן פתחה בפנינו עולם חדש של טעמים ואפשרויות, עולם חדש של לחמים בריאים. איך מעז יצא מתוק ...

קראו עוד