Loader

מתכון מרכיבים: פלפל שחור גרוס

אמפנדס ללא גלוטן

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

את המתכון הזה, אמפנדס ללא גלוטן, קיבלתי מיעל שחם. וזה מה שהיא כתבה לי: "אז אני מסתובבת עם ההודעה הזו בראש כבר כמה ימים וחייבת לשתף אותך! כבר כמה שנים שאני עוקבת (ומיישמת), את המתכונים המושלמים שלך!! תמיד אהבתי לאפות והגילוי של רגישות לגלוטן לפני שנים, פתח לי צוהר לעולם ...

קראו עוד

המבורגר צמחוני / טבעוני של טלי אמתי

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

מתכון מעולה להמבורגר צמחוני /טבעוני של טלי אמתי. בהרכבת ההמבורגר משתמשים בביצה, הטבעונים שבנינו יכולים להמיר את הביצה ל- 1/4 כוס חלב אורז + חצי כפית גואר גאם (לא חובה). בתיאבון!  

קראו עוד

לביבות קישוא ועדשים

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

עדשים שחורות, אדומות, חומות…. בלביבות, במרק, באורז ואפילו בלחם. איזה כייף שאין בהם גלוטן ואיזה טעם נפלא יש להם. יש בהם משהו מנחם, משהו שמחמם את הבטן, אוכל שכייף לאכול בחורף. השילוב בין הבצל המגורד, הקישוא , מחית העדשים והעדשים עצמם, נותן טעם נפלא ועשיר עם מרקם רענן, פריך וקריספי ...

קראו עוד

המבורגר ללא גלוטן

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

המבורגר ללא גלוטן 90% מהצלחת או כישלון ההמבורגר תהיה לפי סוג הבשר ואופן הטחינה שלו. ראשית, כמובן שחובה להשתמש בבשר טרי ולא קפוא. החלק המעניין יותר הוא בחירת סוג הבשר. בעיקרון יש לשלב בין בשר רזה בעל טעם דומיננטי כגון שייטל, סינטה, אנטריקוט וכד' ולבין בשר שמן כגון צוואר או ...

קראו עוד