מתכון מרכיבים: עגבניות שרי
פיצה טף ללא גלוטן
[sg_popup id="2" event="onload"][/sg_popup]פיצה טף ללא גלוטן הקלות המהירות והנוחות שבה מזמינים היום פיצה הרסה את אחד הפעילויות הכי כפיות במטבח (בכלל התעסקות עם בצק והריח שהוא מפיץ באפייה זה אחד מה-חוויות שיש). פיצה מקמח טף, דוחן, עגבניות טריות, בצל וכו' הופכת משהו שנחשב ג'אנק פוד (בטח ובטח מה שקונים בחוץ) ...
קראו עודמחמצת הפתעות….
עוד לחם נפלא שנולד בטעות. לחם הזה יש שתי גרסאות, גרסת המחמצת והגרסה הרגילה. הכל התחיל בהכנות לסדנת אפיה ללא גלוטן. הכנתי כמות גדולה מידי של תוספות לפוקצ'ה (ירקות מוקפצים עם שמן זית, רוזמרין, בזיליקום וזעתר). היות ודברים טובים לא זורקים….אז מהר מאוד נולדו שני אחים נפלאים. 1. לחם מחמצת ...
קראו עודמחמצת הפתעות….
עוד לחם נפלא שנולד בטעות. לחם הזה יש שתי גרסאות, גרסת המחמצת והגרסה הרגילה. הכל התחיל בהכנות לסדנת אפיה ללא גלוטן. הכנתי כמות גדולה מידי של תוספות לפוקצ'ה (ירקות מוקפצים עם שמן זית, רוזמרין, בזיליקום וזעתר). היות ודברים טובים לא זורקים….אז מהר מאוד נולדו שני אחים נפלאים. 1. לחם מחמצת ...
קראו עודפיצה ללא גלוטן
פיצה ללא גלוטן הקלות המהירות והנוחות שבה מזמינים היום פיצה הרסה את אחד הפעילויות הכי כפיות במטבח(בכלל התעסקות עם בצק והריח שהוא מפיץ באפייה זה אחד מה-חוויות שיש). אבל הכנת פיצה לא לוקחת הרבה יותר זמן מעד בואו של האיש על הקטנוע , הטעם אינו בר השוואה, מנהל הבנק אינו ...
קראו עודגם כלבים יכולים להיות צליאקים ובמיוחד כלבים מהגזע סטר אירי.
מזל שפיצה ובורקס הם לא המעדן החביב עליהם....
טף - דגן הגדל בעיקר באתיופיה, הוכרז כמזון על מכיל את כל שמונה חומצות האמינו החיוניות לגוף האדם. הוא עשיר בברזל, מגנזיום, סידן, חלבון וויטמינים והוא קל לעיכול.
בעולם יש יותר מ80,000 זנים מוכרים של אורז !!!
אמרנט - הפלא האצטקי. באמרנט יש פי שלושה סיבים מאשר בחיטה, פי שניים יותר סידן מבחלב, עד 18% חלבונים, עשיר בסידן, בבברזל, בנחושת ובמגנזיום
החומוס מוזכר, כנראה, כבר בתקופת התנ"כ בשמו המקורי "חמצה" כאשר בועז הציע לרות המואביה לרדת על צלחת חומוס... "וַיֹּאמֶר לָה בֹעַז לְעֵת הָאֹכֶל, גֹּשִׁי הֲלֹם וְאָכַלְתְּ מִן הַלֶּחֶם, וְטָבַלְתְּ פִּתֵּךְ בַּחֹמֶץ"
שמה הלועזי של המחלה צליאק, מקורו במילה היוונית קוליאקוס , שפירושה "של הבטן" – כאבי בטן.
לפחות אצל הנסיכה שלי - כאבי בטן הם בהחלט התיאור הנכון 🙁
עֲמִילָן הוא פולימר, רב-סוכר המורכב מיחידות חוזרות של גלוקוז ובמילים אחרות עמילן הוא סוכר. לכן ככול שלועסים יותר את הלחם, כך טעמו נהיה מתוק יותר (שרשרת הסוכרים מתפרקת לגלוקוז).
הפוסטים הנצפים ביותר
- BARBARY – מוצרים ללא גלוטן (3,253)
- חנוכה – החג שלנו! (3,021)