Loader

מתכון מרכיבים: מלח

קיש בטטה וקיש ברוקולי של חגית שהם

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

והפעם חגית שהם פינקה אותנו בשני קישים ללא גלוטן. קיש בטטה וקיש ברוקולי. שני קישים שונים עם אותו הבצק, אותו המלית הנוזלית ותוספת של ברוקולי או בטטה שעושים את כל ההבדל בין קיש אחד למשנהו. לא ניסיתי, אבל מין הסתם אפשר להחליף את הבטטה או ברוקולי, בפטריות, כרובית, תרד, כרישה ...

קראו עוד

צ'ורוס ללא גלוטן

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

צ'ורוס ללא גלוטן. עוד מעדן שקל מאוד להכין אבל יש לנו פחד מסוים ממה שנראה מעט מסובך ולא מוכר. את הצ'ורוס ניתן להכין גם עם רסק תפוחים שהופך אותו למעדן נפלא יותר מהמקור. כמובן שיש את עניין השמן….הטיגון העמוק. נכון שיא הבריאות זה לא, אבל פעם בכמה זמן מותר ועל ...

קראו עוד

מחמצת בטטה ובצל

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

לחם מחמצת ללא גלוטן אינו שונה בהרבה מלחם מחמצת עם גלוטן. החמצמצות נמצאת שם, הפריכות גם וכמובן שמדובר במשהו טבעי לחלוטין ללא שמרים תעשייתיים או חומרים משמרים. גם כאן אפשר להשתולל עם תוספת טעמים והכוונה בל"השתולל" היא באמת להשתולל! תנו לדמיון לעבוד שעות נוספות. לחם מחמצת עם בטטה, בצל מטוגן ...

קראו עוד

סלט קיסר

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

סלט פשוט, שכמובן במקור ללא גלוטן (להוציא את הקרוטונים שניתן להחליפם בקרוטונים ללא גלוטן או לוותר אם אין), משביע במאוד (180 גרם חזה עוף…) ועם רוטב חמצמץ שאני באופן אישי מאוד אוהב. בתאבון. שי ללא גלוטן

קראו עוד

ארפה ללא גלוטן

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

רוב רובנו הכרנו את הארפה בזכות מאסטר שף, לשמחתי, כבר לפני כמה וכמה שנים טובות, המטפלת של הבן שלי, שהיא עולה חדשה מוונצואלה, הכינה פיתה מקמח תירס. לא ממש זכרנו/ידענו שקוראים לה ארפה, אבל כמובן שהיא חוסלה בכמויות. עברו השנים, הבן גדל ואין לו מטפלת, חלפו להן העונות של מאסטר ...

קראו עוד

קניידלך ללא גלוטן

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

עד שהכרתי את אשתי, לא ממש ידעתי מה זה קניידלך (בטח ובטח קניידלך ללא גלוטן… גם לא קרפלך למען האמת…). מאז שטעמתי את הקניידלך של סבתא שלה, התאהבתי בדבר הזה. את הקניידלך של סבתא דבורה היה אפשר לחסל סתם ככה, ללא שום קשר למרק. משהו כמו שקדי מרק, שהמרק הוא ...

קראו עוד

ביסלי גריל

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

פסח בא עלינו לטובה. רוב הישראלים מאוד מוטרדים מבאו של חג הפסח. ניקיונות, חמץ,שבוע שלם ללא חיטה!!!!! לנו זה ה- חג. כל מה שלא עשוי מקמח מצה מותר לנו, עשרות מוצרים, במחירים שפויים הנמצאים בכל סופר. השבוע יצא פסטה פוזילי של אוסם מקמח אורז. המחיר שפוי בהחלט (למה רק בפסח???) ...

קראו עוד

עוגת שוקולד, אספרסו ו…סלק!

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

עוגת שוקולד ללא גלוטן תמיד נשמע נפלא, עוגת שוקולד אספרסו ללא גלוטן נשמע בכלל חגיגה. עוגת שוקולד, אספרסו וסלק?? סלק?! אכן כן, עוגה עם סלק אדום שאינו מורגש בטעם אבל בהחלט מורגש במרקם הנפלא הוא נותן לעוגה. הוא הופך אותה לקלילה, אוורירית ונימוחה בטירוף. יתרון נוסף שיש לסלק הוא, שהוא ...

קראו עוד

קרם שוקולד לבן ברוטב תותים ופרורי בצק פריך

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

קינוח פשוט ונפלא וללא גלוטן מיותר לציין. אין בעיה להחליף את התותים לפרי עונה אחר. כמובן שעדיף משהו שהוא מעט חמצמץ כגון קווי או משהו בסגנון, אבל מבטיח לכם שזה הולך נפלא עם הכל. שי ללא גלוטן

קראו עוד

קלצונה ללא גלוטן

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

קלצונה ללא גלוטן הקלצונה המקורית כמובן עם גלוטן, אבל כאן הגרסה הלא פחות טובה והיא ללא הגלוטן – מיותר לציין. הקלצונה הוא בעצם פיצה מקופלת לשניים (המילה קלצונה מקורה במילה חיתול), כמו הפיצה גם כאן אין סוף אפשריות למילוי.הקלצונה האיטלקי האותנטי ממולא בבצל, חצילים, מוצרלה, עגבניות וכמובן שמן זית. אבל ...

קראו עוד