fbpx
    HomeRecipe

קיש צרפתי נפלא של עדי קאופמן

קיש צרפתי נפלא של עדי קאופמן
Posted in : מתכוני הגולשים, מתכונים on by : שי ללא גלוטן
תגיות: ,

אז ככה, קוראים לי עדי קאופמן בת 34, בשלנית בייתית של אוכל צמחוני- בריאותי, וגם של חטאים קטנים וגדולים… ממשיכת השושלת האריסטוקרטית בת מעל 100 שנה של הבישול ההונגרי-רומני-ישראלי ואוהבת לפטפט על אוכל… לבלוג של עדי לחצו כאן וזה מה שעדי כתבה על הקמחים שלי…: את הקמח של שי של הטבע אני לא מחליפה, אחרי
Read more

טארט תפוחים אישי – ללא גלוטן

טארט תפוחים אישי – ללא גלוטן
Comments : 2 Posted in : קינוחים ומתוקים on by : שי ללא גלוטן
תגיות: , , , ,

טארט תפוחים אישי – ללא גלוטן הרבה עבודה, אבל תוצאה מדהימה וללא גלוטן – מיותר לציין 🙂 אחד מהדברים הטובים בבצק פריך,לנו הצליאקים, זה שהגלוטן אינו משמעותי בו. להפך, בצק פריך עם קמח רגיל עובר "טיפול" מיוחד על מנת שהגלוטן לא יתפתח בו.  לישה מאוד קצרה, קירור הבצק על מנת "להרגיע" את הגלוטן, מעט מאוד
Read more