Loader

מתכון מרכיבים: חלב

קרפ צרפתי ללא גלוטן – תערובת קרפ

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (3 / 5)

קרפ צרפתי ללא גלוטן מתכונים עם קמח גורמים לנו (הצליאקים) במקרה הרע לוותר עליהם ובמקרה הטוב להתחיל ולשבור את הראש באיזה קמח נשתמש על מנת להחליף את הקמח עם הגלוטן. אך אם נבין את מהות הגלוטן בבצק, נבין שבהרבה מאוד מתכונים החיים שלנו ממש קלים. מהות הגלוטן היא להפוך את ...

קראו עוד

סופגניות שמרים ללא גלוטן

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (5 / 5)

תערובת קמחי מקור ייעודית להכנת סופגניות מושלמות וללא גלוטן - מיותר לציין

קראו עוד

פנקייק ריבת תפוחי עץ, דבש וקינמון

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

כשנגמר הכוח מהבישולים לחג ורוצים קינוח משולם, קל להכנה וללא גלוטן מיותר לציין :) - פנקייק קליל עם תפוחי עץ בקינמון ושקדים וכן... גלידה מסביב, פקאן סיני ודבש תמיד עושים את העבודה. חג שמח וטעים.

קראו עוד

ארטיק קראנץ' פיסטוק ושוקולד לבן

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

ארטיק מושלם וללא גלוטן - מיותר לציין. כולם בטרפת על ארטיק קראנץ' פיסטוק. אי אפשר למצוא... אבל אפשר להכין ודי בקלות! חייב להודות שלא טעמתי את המקור (אי אפשר למצוא, כבר אמרנו... ?) אבל בטוח שהגרסה הביתית, ללא גלוטן, עולה על המקור.

קראו עוד

גלידת עוגת גבינה ותותי עץ

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

קראו עוד

פאי תפוח בדבש וקרם שקדים עם שטרוייזל קראנצ'י

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

סדנאות רשימת חנויות

קראו עוד

פודינג אורז ללא גלוטן

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

סדנאות רשימת חנויות

קראו עוד

גלידת מנגו, בננה, מלון, דבש וקינמון

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

סדנאות רשימת חנויות

קראו עוד

עוגת שיש ללא גלוטן

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

עוגת שיש ללא גלוטן, אולי העוגה הכי נוסטלגית, עם ריח משכר, טעם נפלא והכי פשוטה שיש. כמו ביתר המתכונים שלי, גם במתכון זה ניתן להשתמש בתערובת קמחים ללא גלוטן מסדרת "שי של שהטבע" (הפעם השתמשתי בקמח רב תכליתי, מסדרת "שי של הטבע" המבוסס בעיקר על דוחן, סורגום – דורה לבנה, ...

קראו עוד

קוקילידה טף ושקדים

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

פעם היה רק קסטה, שוקו ווניל. ובדיוק כמו הוויכוח הנצחי על הקרמבו (מה אוכלים קודם, את הקצפת או הביסקוויט), ככה היה עם הקסטה. היו כאלו שאכלו רק את הווניל ו זרקו את השוקו (כמוני…) והיו להפך… אחרי כמה גלגולים, נולדה לה הקוקילידה, גלידה נחמדה עם עוגיה הרבה יותר איכותית וטעימה ...

קראו עוד