מתכון מרכיבים: חלבונים
עוגיות שקדים של אתי חן
עוגיות שקדים ללא גלוטן של אתי לפסח. הם כל כך טעימות, כל כך קלות להכנה שאין לי מושג למה רק לפסח ולא לכל השנה.
קראו עודפאבלובה במילוי פירות יער
מרנג נמצא בשימוש נרחב בקונדיטוריה – מקרונים, פאבלובה, נשיקות, מוסים מנופחים במרנג ובעיקר מוסים פרווה (המרנג יוצר בועות מנופחות בשונה ממוס שמנת וזו אופציה מאוד מוצלחת), קרמים (פטסייר עם מרנג), טארט לימון ועליו מרנג, עוגות גבינה ועוגות בחושות ועוד. ישנם סוגי מרנג שונים: מרנג איטלקי, מרנג צרפתי ומרנג שווצרי בו ...
קראו עוד