Loader

מתכון מרכיבים: גרידת לימון

גלידת עוגת גבינה ותותי עץ

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

קראו עוד

טארט פרג

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

טארט פרג מושלם של אורית חובב הכינוי של פרג הוא – הזהב השחור ולא בכדי. כן כן, יש אנשים שמכורים אליו ואחרים לא מבינים מה אוהבים בו. אני נמנית אם אלו שמכורים אליו זאת אורית, ואני? אני לא נותר לי אלא להסכים איתה! פרג טרי (דגש על טרי) הוא ללא ...

קראו עוד

עוגת גבינה ללא גלוטן

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

יש משהו מאוד מפחיד (אותי לפחות…) בהכנת עוגת גבינה. החשש שהעוגה "תיפול", החשש מאפיה בחום גבוה שתגרום לטעם רע של הגבינה ועוד ועוד. אם נוסיף לחגיגה הזאת גם קלתית ללא גלוטן, אז בכלל כל המטבח בהיסטריה… אבל, כמו תמיד, יש פתרונות קלים ומופלאים והכי חושב ללא גלוטן – מיותר לציין. ...

קראו עוד

מקרון תפוח ודבש לראש השנה

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

[sg_popup id="2" event="onload"][/sg_popup]מקרון עם טוויסט קטן – מקרון מיוחד לראש השנה, מקרון שהוא תפוח בדבש. כמובן שמדובר במילוי שהופך אותו ל"תפוח בדבש" ולכן אפשר להכין את המקרון עם כל מילוי אחר כגון פיסטוק, לימון, קפה, שוקולד, פטל, ווניל וכו'. הכנת מקרון אינה מסובכת, אבל צריכה דיוק וסבלנות. שמירה על הכללים ...

קראו עוד
קרמה קטלוניה ללא גלוטן

קרמה קטלוניה

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

קרמה קטלנה שזה בעצם שמנת קטלאנית והוא בעצם אחיו התאום של הקרם ברולה. הקינוח, המכונה גם "קרם דה סנט ג'וספ", הינו מאכל מסורתי ליום יוסף הקדוש, הנחגג ב-19 מרץ. הקינוח מבוסס על קרם מבושל. לאחר הבישול הוא מקורר, ולפני הגשתו הוא מצופה בסוכר ונחשף לחום עליון גבוה ההופך את שכבת הסוכר לקרמל פריך. הוא מוגש ...

קראו עוד

לחם מחמצת חריף עם גרידת לימון

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

"לחם הנקמה" זהו כינויו של לחם הפלפלים מחמצת ללא גלוטן זה בביתנו. הכל התחיל בטיול הבת מצווה של הנסיכה הגדולה שלי. היינו בפארק אירופה, במסעדה בסגנון המערב הפרוע. אני והנסיכה הגדולה קיבלנו בהתחלה לחם עם חמאה והנסיכה הקטנה (צליאקית) הזמינה צ'לי קון קרנה (שעועית חריפה עם בשר). הנסיכה הגדולה מרחה ...

קראו עוד