fbpx
    HomeRecipe

מחמצת בטטה ובצל

מחמצת בטטה ובצל
Posted in : טבעוני, לחמים ומאפים, מתכונים on by : שי ללא גלוטן

לחם מחמצת ללא גלוטן אינו שונה בהרבה מלחם מחמצת עם גלוטן. החמצמצות נמצאת שם, הפריכות גם וכמובן שמדובר במשהו טבעי לחלוטין ללא שמרים תעשייתיים או חומרים משמרים. גם כאן אפשר להשתולל עם תוספת טעמים והכוונה בל”השתולל” היא באמת להשתולל! תנו לדמיון לעבוד שעות נוספות. לחם מחמצת עם בטטה, בצל מטוגן ורוזמרין. יצא מעדן – מיותר
Read more

מצה (עמילנים בלבד)

מצה (עמילנים בלבד)
Posted in : מתכונים, מתכונים נוספים on by : שי ללא גלוטן
תגיות: , ,

גרסה שלישית למצה ללא גלוטן וזאת הגרסה לאשכנזים…. צליאקים ספרדים יכולים להכין מצה מקמחי קטניות, צליאקים שאינם רגישים לשיבולת שועל יכולים להכין מצה מושלמת שעלייה ניתן גם לברך, מקמח שיבולת שועל. אתם שואלים, מה נשאר ליוצאי עדות אשכנז, בלי הקטניות ושיבולת השועל? מצה מתערובת קמחי עמילן. הטעם יוצא לא רע בכלל, היא פחות מחזיקה מעמד ממצת
Read more