Loader

מתכון מרכיבים: בטטה

לביבות טבעוניות וללא גלוטן

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

אם הם לא היו מטוגנות, הייתי שמח לאכול לביבות כל יום ואפילו פעמיים ביום…. את הלביבות האלו הכנתי עבור רחל טלשיר, בעלת מדור האוכל, לאכול או לא לאכול בעיתון הארץ. האתגר היה לביבות טבעוניות, ללא גלוטן וכמה שפחות טיגון. האמת שהאתגר היה די פשוט, שכן קמח החומוס, העשיר בחלבון, מהווה ...

קראו עוד

קיש צרפתי נפלא של עדי קאופמן

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

אז ככה, קוראים לי עדי קאופמן בת 34, בשלנית בייתית של אוכל צמחוני- בריאותי, וגם של חטאים קטנים וגדולים… ממשיכת השושלת האריסטוקרטית בת מעל 100 שנה של הבישול ההונגרי-רומני-ישראלי ואוהבת לפטפט על אוכל… לבלוג של עדי לחצו כאן וזה מה שעדי כתבה על הקמחים שלי…: את הקמח של שי של ...

קראו עוד

קיש בטטה וקיש ברוקולי של חגית שהם

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

והפעם חגית שהם פינקה אותנו בשני קישים ללא גלוטן. קיש בטטה וקיש ברוקולי. שני קישים שונים עם אותו הבצק, אותו המלית הנוזלית ותוספת של ברוקולי או בטטה שעושים את כל ההבדל בין קיש אחד למשנהו. לא ניסיתי, אבל מין הסתם אפשר להחליף את הבטטה או ברוקולי, בפטריות, כרובית, תרד, כרישה ...

קראו עוד

מחמצת בטטה ובצל

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

לחם מחמצת ללא גלוטן אינו שונה בהרבה מלחם מחמצת עם גלוטן. החמצמצות נמצאת שם, הפריכות גם וכמובן שמדובר במשהו טבעי לחלוטין ללא שמרים תעשייתיים או חומרים משמרים. גם כאן אפשר להשתולל עם תוספת טעמים והכוונה בל"השתולל" היא באמת להשתולל! תנו לדמיון לעבוד שעות נוספות. לחם מחמצת עם בטטה, בצל מטוגן ...

קראו עוד